Naha kayak beuki populér?

Kayakingmangrupakeun olahraga outdoor pisan populér di Éropa jeung Amérika Serikat.Kayaking lain ngan hiji olahraga, tapi ogé hiji acara outdoor leisurely pikeun jalma biasa pikeun ilubiung in.Loba pamayang anu resep fishing kudu ngimpi nyaéta kayak ka tengahfishing cai!

https://youtu.be/e6Y39DKk6kI
Bisa dianggurkeun dina cai sepi, ningali tetempoan, sabab anjeun bisa kayak ka posisi naon rék indit, sarta ningali pamandangan aneh di darat, kayaning pulo, guha, manuk cai, lauk ngalayang, tutuwuhan aneh, jsb. Dina cai anu lega anjeun tiasa ngaraos kumaha lega dunya, teu aya kamacetan, teu aya sora, teu aya riungan, teu aya hawa kotor, teu aya tekanan, sadayana seger sareng alami, sanaos langkung ti 70% daérah bumi. nyaéta cai.
Ogé bisa jadi olahraga cai galak: di gunung jeung lebak, dina torrent of ombak bodas, parahu ipis dina ujung tuyere ngambang, sigana nu parahu bakal maot detik saterusna. Fitur penting canoeing nyaéta yén dasarna mangrupa parahu, ku arah jeung speed maranéhna, mantuan pikeun ningkatkeun pidangan kapercayaan diri individu jeung kamampuhan mandiri, jeung, kayaking mindeng tim sailing, teu ukur keur narékahan pikeun balap, sarta ngurus silih kalawan tim, gawé bareng raket. Ku alatan éta, leuwih bisa ngokolakeun sumanget tim. Muhun, loba beauties hébat getol kana olahraga kanu ieu ... Bayangkeun yén hiji isuk, nyanghareupan panonpoé rising jeung mawa kulawarga tercinta anjeun jauh jauh. Sapanjang jalan, dayung parahu, bau seungit kembang. , atawa dina ombak biru dina ngawelah gently, ngarasakeun tetempoan;atawa dina ombak bodas, ngalaman tantangan walungan, teu ngarep-ngarep ka dinya?

 


waktos pos: Mar-25-2022