Warta

  • Kayak and Canoe

    Kayak jeung kanu

    Canoeing boga dua item: kayak jeung canoeing.Kayak asalna tina parahu leutik dijieun ku Inuit di Greenland, jeung kulit lauk paus jeung kulit otter dibungkus dina rak tulang jeung dayung jeung bilah di kadua tungtung. disebut oge parahu dayung Kanada.Kayaking, atawa ...
    Maca deui
  • Why kayak is more and more popular?

    Naha kayak beuki populér?

    Kayaking mangrupikeun olahraga luar anu populer di Éropa sareng Amérika Serikat.Kayaking henteu ngan hiji olahraga, tapi ogé mangrupa acara outdoor leisurely pikeun jalma biasa pikeun ilubiung in.Loba nalayan anu resep fishing kedah ngimpi nyaéta kayak ka tengah fishing cai!https://youtu.be/e6Y39DKk6k...
    Maca deui
  • Canoe is good sport/summer in Spring

    kanu alus olahraga / usum panas di Spring

    Spring Summing datang!Kanu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngaraosan cuaca ngagurilap anu saé pikeun séhat sareng kabébasan.Kanu mangrupikeun acara kagancangan sareng daya tahan, mangrupikeun nilai olahraga cai. Éta seueur mangpaat pikeun jalma.Partisipasi rutin dina latihan kayaking sacara efektif tiasa ningkatkeun cardiov ...
    Maca deui
  • Canayaking how to paddle correctly

    Canayaking cara ngawelah anu bener

    Dina olahraga canoeing ngan ngawasaan kaahlian tangtu pikeun ngadalikeun hadé, sarta ngan keupeul bener kaahlian ieu mangrupakeun konci pikeun urang bisa leumpang bebas dina caina, Abdi hoyong ngajelaskeun sababaraha kaahlian ngeunaan operasi kayak.Anu mimiti, sababaraha dayung kayak standar ngagaduhan radian anu tangtu, éta ...
    Maca deui
  • Happy New Year

    Wilujeng taun énggal

    Dina 2022 urang bakal neruskeun kamajuan sarta ngagedekeun bisnis urang dina kecap kalayan kualitas unggul urang jeung harga kalapa.Kami Ningbo Yiqi Kayak Manufaktur Co., Ltd anu specializing dina ngahasilkeun sagala jinis kayaks rotomolded ngadeg di 2015 sarta lokasina di Ningbo Cina.Kami gaduh 3000 ...
    Maca deui
  • Kayak Group  Bulding Activity – the polular activity

    Kayak Grup Bulding Kagiatan - aktivitas polular

    Pangalaman kursus konstruksi grup kayaking henteu ngan ukur gaduh stimulasi sengit latihan ékspansi konvensional, tapi ogé gaduh hiburan unik kagiatan cai.Dina cai jeung langit, gairah dileupaskeun, sarta indéks kabagjaan pisan tinggi.Pangwangunan grup kano...
    Maca deui
  • Canoe and Kayak

    Kanu jeung Kayak

    Canoeing:kayaking jeung kanu.kayaking asalna tina parahu leutik dijieun ku Eskimo di Greenland, nu ngarangkep kulit lauk paus jeung oter dina rak tulang jeung dayung jeung dayung jeung bilah di kadua tungtung.Parahu asalna di Kanada, sarta ogé katelah Kanada rowing. .Canaking, asalna ti Eskimo ...
    Maca deui
  • Canoeing: A new way of movement in this era

    Canoeing: Cara anyar gerakan di jaman ieu

    Kanu mangrupikeun olahraga anu kompetitif.Ieu oge jenis kagiatan luang, sadayana antara pikiran sorangan.Canoeing mangrupikeun olahraga anu tiasa masihan kaéndahan sareng kasenangan ka jalma.Éta gaduh konfrontasi sengit sareng kompetisi, ogé kaéndahan olahraga sareng wirahma nalika atlit maén ...
    Maca deui
  • Kayaking Skills

    Kaahlian Kayaking

    Kaahlian Kayaking.Parahu teu aya dina kontrol urang, ngan pikeun ngawasaan kaahlian canoeing tangtu bisa ngantep kayak gerak kalawan bébas di cai.Di dieu urang nyandak katingal di kaahlian canoeing.Anu mimiti, sababaraha dayung kayak standar ngagaduhan radian anu tangtu, nya éta busur tina dorong cai, kayak c ...
    Maca deui
  • Canoeing is Good for Healthy

    Kanu hadé pikeun Sehat

    Kayaking mangrupakeun olahraga cai nilai pisan latihan, milik speed na ketahanan program.There loba mangpaat pikeun jalma: 1. Mindeng ilubiung dina canoeing, nu bisa éféktif ningkatkeun fungsi tina sistem cardiovascular jeung sistem engapan, Ningkatkeun spirocapacity, ngamekarkeun awak. mu...
    Maca deui
  • Kayak Sports

    Olahraga Kayak

    Kayaking, rowers ngawelah dina karajinan leutik husus kalawan hiji atawa sababaraha rowers dayung dina arah kamajuan. Aya dua kayak jeung rowboats, duanana tanpa gear ngawelah. The kayak boga setir, dayeuh linggih dina parahu, ngagunakeun kasarna 90 ° ngawelah, muter dina dua sisi parahu...
    Maca deui
  • Client Inspection Day

    Poé Inspeksi klien

    Kami parantos ngahasilkeun model kayak sagara klasik urang EKSIT48600 salami 2 bulan.Pangiriman wadah salajengna caket.Dinten ayeuna klien ngatur pamariksaan deui di pabrik urang.hasilna nyaeta sakabeh kayaks lulus inspeksi.Kualitas kami punjul salawasna.Klien kami puas...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2