Hot Sale Double Sit on Top Sit on Top Classic Kayak

Katerangan pondok:

Ti Ningbo Yiqi Kayak Manufacturing Co. Ltd

Harga panghandapna tina pabrik langsung

Hot Sale Double Sit on Top Sit on Top Classic Kayak

Panjangna: 3,9 méter


Rincian produk

Tag produk

Hot Sale Double Sit on Top Sit on Top Classic Kayak

Ieu kayak ganda kalawan panjang cukup jeung kapasitas pikeun 2 dewasa.Janten éta kayak anu pang populerna pikeun pasangan.Anjeun tiasa calik tanpa korsi tapi ngan dina awak sabab aya 2 diwangun dina tonggong plastik.Upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng pasangan anjeun.Kayak ganda ieu tiasa janten parahu anu sampurna pikeun anjeun.Éta ogé tiasa pas sareng korsi busa deluxe pikeun langkung nyaman.

Dirancang pikeun ngawelah dina cai datar (teluk, muara, situ jeung balong), swells laut sedeng atawa gelombang jeung walungan slow-pindah.Kayak sit-on-top anu serbaguna sareng stabil ieu saé pikeun senang-senang dina cai sareng gampang digerakkeun.Senang pikeun sakabeh kulawarga anjeun.cukup stabil pikeun fishing, snorkeling jeung umum senang.2pcs tina 10' hatches dikonci kalayan kantong cai buktina aya di tengah, ruku jeung buritan pikeun gear tambahan.neundeun jero kayak.

Kayak ganda ieu dilengkepan ku 6 panyekel rod sisipan ogé 2 posisi DIY pikeun 360°Panyekel rod adjustable.Kitu deui mancing kayak ogé.

Sumawona kayak ganda ieu mangrupa pilihan alus keur kaperluan renting.

 

Ngaran: EKSOT39000 2 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 3,9 × 0,75 × 0,37M (12'9 "* 29,5" * 14,6 ") 1 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
NW: 31kgs (68.2Ibs) 2 * palastik 6 inci Hatch
Kamampuh: 255kgs (561lbs) 1 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
20GP: 24pcs 40HQ:75pcs 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
2 * Sisi buleud mawa handles
* kayak fishing 4 * liang Scupper kalawan plugs scupper badag kaasup
1 * colokan solokan hareup
Ngawangun dina suku ogé
Tali bungee dek
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
1 * korsi busa DELUXE tanpa kantong deui

  • saméméhna:
  • Teras: