Hot Sale Double Sit on Top 2 + 1 Korsi kulawarga Kayak

Katerangan pondok:

Urang nawiskeun harga pisan kalapa sabab kami pabrik langsung

Hot Sale Double Sit on Top Sit on Top 2 + 1 Korsi Kulawarga Kayak


Rincian produk

Tag produk

Hot Sale Double Sit on Top Sit on Top 2 + 1 Korsi Kulawarga Kayak
Kayak ganda ieu kalayan panjang sareng kapasitas anu cukup pikeun 2 dewasa + 1 murangkalih tiasa dibenerkeun sareng 2 korsi busa deluxe biasana sareng ogé ngagaduhan rohangan di tengah pikeun murangkalih.Janten éta mangrupikeun kayak anu pang populerna pikeun kulawarga.Anjeun tiasa calik tanpa korsi tapi ngan dina awak sabab aya 3 diwangun dina tonggong plastik.Upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawarga anjeun.Kayak ganda ieu tiasa janten parahu anu sampurna pikeun anjeun.
Super ukuranana senang keur sakabeh kulawarga!Ukuran pikeun pas 2 dewasa sareng murangkalih.Dirancang pikeun ngawelah dina cai datar (teluk, muara, situ jeung balong), swells laut sedeng atawa gelombang jeung walungan slow-pindah.Kayak sit-on-top anu serbaguna sareng stabil ieu saé pikeun senang-senang dina cai sareng gampang digerakkeun.Senang pikeun sakabeh kulawarga anjeun.cukup stabil pikeun fishing, snorkeling jeung umum senang.2pcs tina 10' hatches dikonci kalayan kantong cai buktina aya di tengah, ruku jeung buritan pikeun gear tambahan.neundeun jero kayak.
kayak ganda Ieu equips kalawan 6 Panyekel rod sisipan ogé 2 posisi DIY pikeun 360 ° Panyekel rod adjustable.Kitu deui mancing kayak ogé.
Sumawona kayak ganda ieu mangrupa pilihan alus keur kaperluan renting.

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modél No.: EKSOT37500 4 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 3.75 × 0.88 × 0.42M (11'12" * 34.6" * 15" 2 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
NW: 33kgs (70.4/66 Ibs) 2 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
Kapasitas: 260kgs (529Ibs) 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
20GP: 24pcs 40HQ:72pcs 2 * Sisi buleud mawa handles
8 * liang Scupper kalawan plugs scupper leutik kaasup
* 2 + 1 korsikayak kulawarga 1 * colokan solokan hareup
* kayak fishing 2 * Ngawangun dina wadah cangkir
Ngawangun dina suku ogé
Tali bungee dek
2 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
2 * korsi busa DELUXE
* Pilihan: korsi stadion aluminium (tambahan)

Video


  • saméméhna:
  • Teras: