Hot Sale Palasik Single diuk dina Top fishing kanu Kayak

Katerangan pondok:

kayak tunggal klasik kalawan harga cheapest

Sit Single dina kayak luhur ieu mangrupikeun tingkat anu langkung luhur tibatan EKSOT27500 sareng EKSOT29800 kami sabab langkung panjang kalayan kapasitas anu langkung ageung sahingga tiasa nyandak barang anu cekap pikeun touring anjeun.Éta tiasa ngalereskeun sareng 2 jinis korsi.


Rincian produk

Tag produk

Sit tunggal ieu dina kayak luhur mangrupikeun modél klasik urang sareng dina penjualan HOT salawasna.Éta saé pisan pikeun rekreasi sareng mancing.Ieu mangrupakeun pilihan éndah pikeun paddling di walungan mellow, situ jeung surfing di sagara.Panjangna kacida maneuverable unggul dina senang jeung kaulinan di cai tenang jeung surfing lampu.lebar lumrah brings novice stabil sarta loba senang.2pcs tina buleud dikonci hatches kalawan kantong cai buktina bisa ngajaga barang leutik garing sarta dina kontrol.Hull poliétilén anu diperparah khusus tahan abrasi sareng sinar UV sareng nawiskeun penampilan anu awét.Anjeun tiasa kéngingkeun pagelaran anu anjeun ngarepkeun dina cai, sareng gagang bow anu kuat nyaman sareng gampang dianggo.Salaku stabil, platform padet pikeun birding, fotografi, atawa ngan hiji fun dinten on bay, kayak ieu mangrupa kayak serbaguna pikeun diobral nu senang dina caina, sarta gampang nungkulan malah on pantai.kayak Ieu dilengkepan 4 Panyekel rod sisipan ogé posisi DIY pikeun 360 ° adjustable rod stand wadah jadi éta kayak fishing ogé.
gfd

Video


  • saméméhna:
  • Teras: