Hot Sale Palasik Single diuk dina Top fishing kanu Kayak

Katerangan pondok:

Urang Ningbo Yiqi Kayak Manufaktur Co., Ltd nyaeta pabrik langsung maturan harga paling kalapa.

Sit tunggal ieu dina kayak luhur mangrupikeun modél klasik urang sareng dina penjualan HOT salawasna.Éta saé pisan pikeun rekreasi sareng mancing.

Ukuran: 2.75*0.88*0.4 méter

Beurat: 22kg


Rincian produk

Tag produk

Sit tunggal ieu dina kayak luhur mangrupikeun modél klasik urang sareng dina penjualan HOT salawasna.Éta saé pisan pikeun rekreasi sareng mancing.Ieu mangrupakeun pilihan éndah pikeun paddling di walungan mellow, situ jeung surfing di sagara.Panjangna kacida maneuverable unggul dina senang jeung kaulinan di cai tenang jeung surfing lampu.lebar lumrah brings novice stabil sarta loba senang.2pcs tina buleud dikonci hatches kalawan kantong cai buktina bisa ngajaga barang leutik garing sarta dina kontrol.Hull poliétilén anu diperparah khusus tahan abrasi sareng sinar UV sareng nawiskeun penampilan anu awét.Anjeun tiasa kéngingkeun pagelaran anu anjeun ngarepkeun dina cai, sareng gagang bow anu kuat nyaman sareng gampang dianggo.Salaku stabil, platform padet pikeun birding, fotografi, atawa ngan hiji fun dinten on bay, kayak ieu mangrupa kayak serbaguna pikeun diobral nu senang dina caina, sarta gampang nungkulan malah on pantai.kayak Ieu dilengkepan 4 Panyekel rod sisipan ogé posisi DIY pikeun 360 ° adjustable rod stand wadah jadi éta kayak fishing ogé.

 

Ngaran: EKSOT27500 4 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 2.75×0.88×0.32M (9′*34.6″*12.6″) 1 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
NW: 22,5kgs (49,6 Ibs) 2 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
Kapasitas: 120kgs (264.5Ibs) 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
20GP: 52pcs 40HQ:140pcs 2 * Sisi buleud mawa handles
6 * liang Scupper kalawan plugs scupper badag kaasup
* kayak fishing 1 * colokan solokan deui
* kayak rekreasi Ngawangun dina suku ogé
Tali bungee dek
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
1 * korsi busa DELUXE tanpa kantong deui





  • saméméhna:
  • Teras: