FAQs

Q1: Naon MOQ anjeun (Kuantitas Minimum Order)?

1pc tapi pikeun istilah EXW wungkul.

Q2: naon urutan ditangtoskeun qty?

Aya résiko karuksakan kayak salila kiriman alatan babagi wadahna jeung barang sejen tur fee tambahan angkutan pikeun kapal ku LCL.

Janten kiriman FCL mangrupikeun jumlah anu leres: wadahna 20FT atanapi 40HQ pinuh (model campuran).
Tapi harga kayaks pikeun 40HQ jauh leuwih handap pikeun nutupan fee pikeun tiap pangiriman sabab 40HQ bisa ngamuat leuwih qty.

Q3: Naon istilah pembayaran anjeun?

50% TT sateuacanna sareng 50% dina 7 dinten saatos kiriman.

Q4: Naon waktos kalungguhan produksi anjeun?

20 poé pikeun wadahna 20FT, 30 poé pikeun wadahna 40HQ kana resi deposit

Q5: Dupi abdi tiasa milih warna béda?

Leres, kami bakal ngalebetkeun daptar warna pikeun pilihan anjeun sareng qty mnt nyaéta 1pc / warna.

Q6: Dupi abdi tiasa nambahkeun logo sorangan?

Sumuhun, aya 2 rupa métode logo: iteuk-on jeung kapang-di.Logo iteuk-on sayogi ti pasar kami kalayan biaya tambahan sareng MOQ ngan ukur 50pcs.Biasana logo kapang-in transfer grafis disayogikeun ku anjeun tapi urang tiasa ngadamel kayak kalayan biaya gratis.

Rék gawé bareng jeung urang?