Ganda diuk dina kayak rekreasi kalawan 2 + 1 korsi keur kulawarga

Katerangan pondok:

hargana murah

Duralble

Rékréasi

Sit ganda dina kayak ieu disebut "gajih" kayak ganda sabab awakna lega sareng datar.


Rincian produk

Tag produk

Sit ganda dina kayak ieu disebut "gajih" kayak ganda sabab awakna lega sareng datar.Platform super-stabil téh alus pikeun paddlers pemula .Two korsi sawawa plastik sarta korsi hiji nak urang cocog pikeun mitra anjeun sapanjang atawa sakabeh kulawarga anjeun.Kami yakin kayak ieu kedah gampang pikeun sadayana.Kalayan éta anjeun tiasa ngaraosan liburan sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun dina cai.Kabina ageung gampang asup sareng kaluar sareng anjeun karasaeun pisan calik dina korsi plastik kalayan tonggong tonggong anu luhur.Hull lega tur desain kontrol-chine dina beungeut tonggong hull ngamungkinkeun kayak pikeun balik kalawan stabilitas pangalusna sarta paddlers bakal beristirahat yakin nyaman jeung bersantai dina caina.Ieu mangrupakeun kayak gede pikeun paddlers dina sagala tingkat skill anu néangan cara basajan gampang meta dina caina.
Sumawona éta modél anu saé pisan pikeun nyéwa busniess sabab kayak ieu kuat sareng sababaraha komponén henteu gampang ruksak.
eksit (2)

eksit (1)

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modél No.: EKSIT40000 2 * Ngawangun dina korsi sawawa plastik ditambah korsi budak di tengah
Ukuran: 3.98×0.84×0.34M (13′*33″*13.4″) 1 * Gampang disaluyukeun suku sésana
NW: 37kgs (81.5 Ibs) 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
Kamampuh: 280kgs (617.1 Ibs) 1 * kantong jaring
20ft: 24pcs 40HQ: 69pcs 1 * colokan solokan deui
Tali bungee dek
* 2 + 1 kayak rekreasi kulawarga 2 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah

Video


  • saméméhna:
  • Teras: