Tentang Kami

Profil Perusahaan

Kami Ningbo Yiqi Kayak Manufaktur Co., Ltd anu specializing dina ngahasilkeun sagala jinis kayaks rotomolded ngadeg di 2015 sarta lokasina di Ningbo Cina.Kami ngagaduhan 3000 méter pasagi lanté bengkel sareng 35 staf.

Presiden urang boga 17 taun pangalaman manufaktur of kayaks rotomolded.Anjeunna digedékeun ti pagawe teras teknisi sareng manajer produksi, teras mendakan perusahaan kami sareng mingpin kami pikeun kamajuan ku waktos sareng waktos.Kalayan manajemenna kami tiasa ngahasilkeun kayaks sacara éfisién sareng ékonomis ogé ngajamin kualitas anu stabil.

photobank

Kayaks kami dijieun tina LLDPE / HDPE ti suppliers mumpuni jeung bahan kualitas luhur bisa ngajamin kakuatan unggulan jeung durability.Kami gaduh téknik konstruksi sandwich 3-lapisan anu mangrupikeun karajinan anu paling luhur dina widang ieu pikeun ngajantenkeun ketebalan kayaks bari ngahémat beurat.

Nepi ka ayeuna produk kami parantos ngembangkeun grup-grup di handap ieu anu populer pikeun rekreasi fishing sareng olahraga cai:
1. Linggih Dina Top Kayak Series
2. Diuk Dina Kayaks Series
3. Fishing Kayak Series
4. SUP runtuyan

Kalawan kapasitas 1000pcs per bulan kami geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara di dunya sarta dijual ogé utamana di Amérika sarta Éropa.Urang tetep léngkah urang pikeun nyieun kamajuan dina renewing model jeung ngadalikeun kualitas mastikeun pikeun minuhan pasar.Kusabab kami produsén kami tiasa ngajamin anjeun harga kalapa stabil kualitas luhur sareng pangiriman gancang.

about

Sajarah Pangwangunan Perusahaan
Taun Modél Qty Kaluaran (pcs)
2015 8 5000
2016 15 7000
2017 18 8500
2018 22 10000
2019 25 13000
2020 29 18000

MOQ kami nyaéta 1pc / warna / molde dina istilah EXW.Urang tiasa ngalakukeun OEM sareng ODM.Ngeunaan warna kami gaduh ngeunaan 100 pilihan dugi ka ayeuna.Urang salawasna kasampak klien kami salaku tim kerja urang cooperate ngabahas jeung desain jsb babarengan.
Prosedur Produksi
gfdh
Wilujeng sumping ngahubungi kami sareng anjeun bakal nampi resepsi anu paling panas sareng mendakan kauntungan pikeun ngagaleuh ti kami.