5m Single Newest Sit Dina Kayak Laut pikeun Olahraga

Katerangan pondok:

Harga pabrik pisan kompetitif

Kayak tunggal ieu mangrupikeun modél BARU kami dina grup kayak laut kami.

Ukuran: 5,05 panjangna


Rincian produk

Tag produk

Kayak tunggal ieu mangrupikeun modél BARU kami dina grup kayak laut kami.Ieu pilihan alus keur touring lila di SPEED ti tempat A nepi ka B dina jangka waktu catetan jeung cukup cocog pikeun olahraga.Éta pikeun panggunaan olahraga pribadi atanapi kagiatan klub dina touring panjang di laut.Éta ngajaga sagala kaunggulan tina sit tunggal kami di kayaks:
1. panjangna ditangtoskeun jeung rubak
2. sésana suku adjustable
3. korsi palastik jeung cushion lemes sareng tinggi adjustable deui sésana
4. Sistim setir removable pikeun merenah dina transportasi
Sareng 3 hatches karét buleud dina 2 ukuran tiasa nahan barang-barang anjeun pikeun perjalanan wisata anu panjang sareng pandangan anu modis.
The kayak laut bisa dijieun tina LLDPE atanapi HDPE nurutkeun pamundut customer urang.kayak laut Ieu tiasa di 3 lapisan konstruksi sandwich anu mangrupa craftsmanship luhur dina widang ieu pikeun ngaktipkeun ketebalan kayaks bari nyimpen beurat nu bisa mibanda durability kakuatan unggulan jeung speed.

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modeu No.: EKSIT50000 3 * Hatches karét buleud (2 * ukuran 8 ″ sareng 1 * ukuran 10 ″)
Ukuran: 5.00×0.55×0.39M (16'6″*21.65″*15.4″) 1 * 10″ hatches karét buleud
NW: 25kgs (55.1 Ibs) 1 * korsi palastik jeung cushion lemes sareng jangkungna disaluyukeun deui sésana
Kapasitas: 160kgs (352.6Ibs) 1 * Gampang disaluyukeun suku sésana kalawan sistem steering setir
20ft: 28pcs 40hq:93pcs 2 * Hareup jeung deui buleud mawa handles
1 * Dek bungee cords
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah

Video


  • saméméhna:
  • Teras: