4,86m Single Sit Dina Kayak Laut pikeun Olahraga

Katerangan pondok:

Touring kayak laut kalawan harga mirah

Modél No: EKSIT48600
Rubak: 0,56 méter
Panjangna: 4,86 ​​méter
Jangkungna: 0,36 méter
Beurat: 25 kg


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Bagian baku:
2 * karét oval jeung bahan ABS dicampur hatches
2 * Waterproof buleud pulas Ngonci hatches palastik (hareup hiji kalawan bagg jero jeung tukang hiji nu dijieun)
1 * korsi palastik jeung nyaman cushion lemes sareng jangkungna sarta sésana adjustable sarta jangkungna adjustable deui sésana
1 * Gampang adjustable suku sésana kalawan sistem steering setir
2 * Hareup jeung tukang mawa handles
1 * Kantong bolong sareng tali bungee
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
Tali fluoresensi sabudeureun outline awak
Asesoris tambahan
a.Jaket hirup
b.Trolley kayak
c.Kantong garing

kayak tunggal Ieu model primér sarta klasik dina grup kayak laut urang.Ieu pilihan alus pikeun touring lila di speed ti tempat A nepi ka B dina waktu catetan jeung cukup cocog pikeun olahraga.Éta nyaman sareng kaunggulan ieu:
1. panjangna ditangtoskeun jeung rubak
2. sésana suku adjustable
3. korsi palastik jeung cushion lemes sareng tinggi adjustable deui sésana
Sareng 2 hatches ngonci pulas buleud sareng 2 hatches karét oval tiasa nahan barang-barang anjeun anu cekap pikeun perjalanan touring anjeun.
The kayak laut bisa dijieun tina LLDPE atanapi HDPE nurutkeun pamundut customer urang.kayak laut Ieu tiasa di 3 lapisan konstruksi sandwich anu mangrupa craftsmanship luhur dina widang ieu pikeun ngaktipkeun ketebalan kayaks bari nyimpen beurat nu bisa mibanda durability kakuatan unggulan jeung speed.
eksit (1)
eksit (2)
photobank

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modél No.: EKSIT48600 2 * karét oval jeung bahan ABS dicampur hatches
Ukuran: 4.86*0.56*0.36 M (15'11"*22"*14.2" 2 * Waterproof buleud pulas Ngonci hatches plastik (Harepan hiji kalawan kantong jero jeung deui hiji tanpa)
NW: 25kgs (55.1 Ibs) 1 * korsi palastik jeung cushion lemes sareng jangkungna disaluyukeun deui sésana
Kapasitas: 160kgs (352.6Ibs) 1 * Gampang disaluyukeun suku sésana kalawan sistem steering setir
20ft: 32pcs 40hq:96pcs 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
1 * Kantong jaring & Tali bungee Dek
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naon MOQ anjeun (Kuantitas Minimum Order)?
    1pc tapi pikeun istilah EXW wungkul.

    2. Q: naon urutan ditangtoskeun qty?
    Aya résiko karuksakan kayak salila kiriman alatan babagi wadahna jeung barang sejen tur fee tambahan angkutan pikeun kapal ku LCL.

    Janten kiriman FCL mangrupikeun jumlah anu leres: wadahna 20FT atanapi 40HQ pinuh (model campuran).
    Tapi harga kayaks pikeun 40HQ jauh leuwih handap pikeun nutupan fee pikeun tiap pangiriman sabab 40HQ bisa ngamuat leuwih qty.

    3. Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    50% TT sateuacanna sareng 50% dina 7 dinten saatos kiriman.

    4. Q: Naon waktos kalungguhan produksi anjeun?
    20 poé pikeun wadahna 20ft, 30 poé pikeun wadahna 40HQ kana resi deposit

    5. Q: Dupi abdi tiasa milih warna béda?
    Leres, kami bakal ngalebetkeun daptar warna pikeun pilihan anjeun sareng qty mnt nyaéta 1pc / warna.

    6. Q: Dupi abdi tiasa nambahkeun logo sorangan?
    Sumuhun, aya 2 rupa métode logo: iteuk-on jeung kapang-di.Logo iteuk-on sayogi ti pasar kami kalayan biaya tambahan sareng MOQ ngan ukur 50pcs.Biasana logo kapang-in transfer grafis disayogikeun ku anjeun tapi urang tiasa ngadamel kayak kalayan biaya gratis.

    gfd (2)
    7. Q: Sabaraha lembar bisa dimuat dina wadahna:
    20ft tiasa nyocogkeun 32pcs sareng 40HQ 96pcs

    gfd (1)
    * Angkutan profésional
    Kami tiasa ngamuat kayaks laut sacara profésional pikeun ngajagaan kayaks sareng ngahindarkeun cacad.Punten tingali gambar di handap ieu anu kami muatkeun ku pigura anu mangrupikeun bar aluminium anu ditutupan ku busa.