3,5m Single Sit Dina Kayak Laut jeung Rudder

Katerangan pondok:

Dasar kayak laut dina harga panghandapna

Pikeun ngabandingkeun sareng "gajih" tunggal kami di Kayak, modél ieu langkung aktip sareng éta pikeun touring sareng olahraga.

Panjangna: 3,5 méter


Rincian produk

Tag produk

Pikeun ngabandingkeun sareng "gajih" tunggal kami di Kayak, modél ieu langkung aktip sareng éta pikeun touring sareng olahraga.Pikeun panjang pondok éta gampang pikeun transportasi sareng neundeun.kayak tunggal Ieu cocog pikeun sagala tingkatan paddlers salaku single pisan populér diuk di kayak.Ieu equips kalawan sakabeh komponen normal pikeun kayaks laut nu ngawengku sésana suku adjustable, sistem setir na korsi plastik kalayan cushion lemes sareng adjustable tinggi deui sésana ogé 2 hatches karét.Marengan skala kabina positip anu ngajantenkeun anjeun betah ngawelah tapi henteu aya diskon pikeun pagelaran.
Sumawona hargana sedeng sareng ekonomis.Modél ieu alus keur touring rekreasi sarta olahraga.Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun panggunaan pribadi atanapi nyéwa.

jtyur

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Ngaran: EKSIT35001 1 * Hatch karét buleud
Ukuran: 3.5*0.64*0.35M (11'5″*25.2″*13.8″) 1 * Oval karét sarta bahan ABS dicampur Hatch
NW: 25kgs (55.1Ibs) 1 * korsi palastik jeung cushion lemes sareng jangkungna disaluyukeun deui sésana
Kapasitas: 160kgs (352.6Ibs) 1 * Gampang disaluyukeun suku sésana kalawan sistem steering setir
20ft: 54pcs 40hq:110pcs 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
1 * Kantong jaring & Tali bungee Dek
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah

Video


  • saméméhna:
  • Teras: