12ft Single pedal fishing Kayak kalawan rudder

Katerangan pondok:

harga alus ti pabrik langsung

kayak pedal Ieu pisan kuat sarta awét.Éta profésional kayak amarah kelas luhur.


Rincian produk

Tag produk

kayak pedal Ieu pisan kuat sarta awét.Éta profésional kayak amarah kelas luhur.
Pedal ngan ukur kedah diayun, henteu kedah diputar, janten gampang.Jeung leungeun anjeun bakal bébas ngajalankeun kayak ku suku.Kayak ieu ogé ngalereskeun nganggo dayung pikeun ngadayung biasana tibatan pedal.
paddler ngan ngahurungkeun tombol ku leungeun di sisi Hull jeung setir skeg bisa dikawasa jeung nyieun arah hayang.Leungeun ngadalikeun skeg sistem setir nyaeta rarancang luhur.
Aya posisi DIY pikeun Panyekel rod fishing, Panyekel mobile, Panyekel GPS jsb.
Korsi stadion aluminium anu nyaman tiasa disaluyukeun payun sareng tukang pikeun ngantunkeun rohangan anu pas pikeun suku anjeun.Kalawan korsi stadion ieu anjeun moal ngarasa capé dina lila tur fishing.
Hatch anu didamel payun ageung sareng tahan cai sacara alami sareng tiasa cekap pikeun barang-barang anjeun.Ruang di tukangeun dek cukup ageung pikeun kotak cooler 50L anu mangrupikeun asesoris anu kasohor pikeun mancing sareng touring.
GFDS (1)

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Ngaran: EKZHT36000(parahu pedal) 4 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 3,6 × 0,85 × 0,39 M 1 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
NW: 30kgs (66,1 Ibs) 8 * liang Scupper kalawan plugs scupper badag kaasup
Beurat korsi: 3.28kgs 1 * colokan solokan deui
beurat pedal: 7.48kgs 1 * Sistim pedal suku
Kamampuh: 250kgs 1 * korsi pigura aluminium Ajustable
20ft: 26pcs 40hq:72pcs 2 * Sisi buleud mawa handles
2 * Moulded mawa handles (hareup jeung deui)
* kayak fishing pedal suku 3 * aréa fungsi DIY
1 * Kontrol leungeun sistem kemudi buntut fin
1 * Jilid ageung henteu teratur ngawangun dina hatch kalayan panutup plastik
1 * Ngawangun dina wadah cangkir
2 * posisi ngawelah
1 * posisi alat manggihan lauk
Tali bungee dek
Alas suku nonslip
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah

Video


  • saméméhna:
  • Teras: