11ft Single Diuk Dina Top Single kanu Kayak

Katerangan pondok:

kayak awét dina harga kalapa

Sit Single dina kayak luhur ieu mangrupikeun tingkat anu langkung luhur tibatan EKSOT27500 sareng EKSOT29800 kami sabab langkung panjang kalayan kapasitas anu langkung ageung sahingga tiasa nyandak barang anu cekap pikeun touring anjeun.Éta tiasa ngalereskeun sareng 2 jinis korsi.


Rincian produk

Tag produk

Sit Single dina kayak luhur ieu mangrupikeun tingkat anu langkung luhur tibatan EKSOT27500 sareng EKSOT29800 kami sabab langkung panjang kalayan kapasitas anu langkung ageung sahingga tiasa nyandak barang anu cekap pikeun touring anjeun.Éta tiasa ngalereskeun sareng 2 jinis korsi.Salah sahijina nyaéta korsi stadion aluminium anu nyaman anu cocog pikeun mancing.Pikeun ngurangan harga eta bisa ngalereskeun kalawan korsi busa DELUXE.Aya sésana suku adjustable nu bisa ngaktipkeun leg anjeun boga spasi ditangtoskeun.Desain dijieun dina hatch di tengah Hull di hareup paddler gampang pikeun nempatkeun jeung meunang hal.Ieu merenah pikeun paddles ogé kasampak kelas luhur sakumaha dijieun di na waterproof alam.The deign of keel ensures kayak pikeun buka straightly tur gancang ogé stabilitas.Aya 2 rel DIY dina dua sisi Hull mana bisa digitus ku wadah kaméra wadah mobile jsb Jeung posisi DIY sejen di hareup bisa ngalereskeun 360 gelar wadah rod fishing adjustable.Panangan tukang didamel anu mangrupikeun ciri desain kualitas luhur.
Kasimpulanana, kayak tunggal ieu henteu ngan ukur saé pikeun mancing tapi ogé pikeun touring sareng rekreasi.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun panggunaan normal anjeun pikeun seueur tujuan dina kahirupan anjeun.
sot32000 (3)

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modél No.: EKSOT32000 4 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 3.2×0.81×0.37M (10.5′*31.5″*14.6″) 1 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
NW: 25kgs (49.6 Ibs) 2 * posisi DIY samping
Kapasitas: 150kgs (345.5Ibs) 1 * Hatches konci ngawangun oblong ageung
20GP: 46pcs 40HQ:92pcs 1 * Gampang disaluyukeun suku sésana
1 * Posisi alat manggihan lauk
* kayak fishing 2 * Sisi buleud mawa handles
6 * liang Scupper kalawan plugs scupper badag kaasup
1 * colokan solokan deui
Tali bungee dek
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
1 * korsi pigura aluminium

Video


  • saméméhna:
  • Teras: