10FT Diuk Dina Top Colorful Single Rékréasi Kayak

Katerangan pondok:

Kami pabrik nawiskeun harga pangsaéna sareng kualitas stabil.

Panjangna: 3,0 méter

 


Rincian produk

Tag produk

Éta penjualan TOP kami.Modél kayak tunggal ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngawelah di walungan mellow, danau sareng sagara.Aya seueur rohangan di dek payun sareng tukang, anjeun tiasa nyandak seueur barang-barang anu nganggo tali bungee dek pikeun perjalanan panjang anjeun dina cai.Stabilitasna cukup saé kusabab éta lega sareng desain china kalayan alur anu beunghar.Sareng kapasitasna cukup ageung pikeun kalolobaan jalma di dunya.Ieu hiji-hijina modél urang anu tiasa ngalereskeun sareng korsi busa Deluxe atanapi korsi aluminium.Gagang samping anu dibentuk ngajadikeun kayak janten kelas luhur sareng katingalina modis.

Kituna single ieu diuk dina kayak luhur mangrupa modél alus keur touring rekreasi sarta fishing.

Ngaran: EKSOT29800 4 * Selapkeun Panyekel rod fishing
Ukuran: 2.98×0.80×0.40M (10′*31.5″*15.8″) 1 * posisi DIY pikeun 360 ° wadah rod fishing
NW: 21,5kgs (47,5 Ibs) 1 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
Kapasitas: 150kgs (264.5Ibs) 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
20GP: 44pcs 40HQ:130pcs 2 * Sisi dijieun mawa handles
6 * liang Scupper kalawan plugs scupper badag kaasup
* kayak fishing 1 * colokan solokan hareup
* kayak rekreasi 1 * Ngawangun dina wadah cangkir
1 * posisi DIY pikeun bandéra atanapi anu sanés
2 * Dek bungee cords
Disalametkeun tali sabudeureun
Ngawangun dina suku ogé
posisi DIY pikeun narik cecekelan di tukang
Posisi pikeun korsi pigura aluminun
Posisi pikeun penstabil
1 * Kembar kutub atawa hiji kutub ngawelah
1 * korsi busa DELUXE atanapi korsi pigura Aluminium
* Pilihan: korsi stadion aluminium (tambahan)

  • saméméhna:
  • Teras: