10ft Single Sit Dina Top fishing kanu Kayak

Katerangan pondok:

Éta penjualan TOP kami.Ieu hiji-hijina modél urang anu tiasa ngalereskeun sareng korsi busa Deluxe atanapi korsi aluminium.

Kami pabrik sangkan bisa nawiskeun kalawan harga kalapa.

Ngaran: EKSOT29800
Ukuran: 2.98×0.80×0.40M (10′*31.5″*15.8″)
NW: 21,5kgs (47,5 Ibs)
Kapasitas: 150kgs (264.5Ibs)
20GP: 44pcs 40HQ:130pcs
* kayak fishing

Rincian produk

Tag produk

Éta penjualan TOP kami.Modél kayak tunggal ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngawelah di walungan mellow, danau sareng sagara.Aya seueur rohangan di dek payun sareng tukang, anjeun tiasa nyandak seueur barang-barang anu nganggo tali bungee dek pikeun perjalanan panjang anjeun dina cai.Stabilitasna cukup saé kusabab éta lega sareng desain china kalayan alur anu beunghar.Sareng kapasitasna cukup ageung pikeun kalolobaan jalma di dunya.Ieu hiji-hijina modél urang anu tiasa ngalereskeun sareng korsi busa Deluxe atanapi korsi aluminium.Gagang samping anu dibentuk ngajadikeun kayak janten kelas luhur sareng katingalina modis.

Kituna single ieu diuk dina kayak luhur mangrupa modél alus keur touring rekreasi sarta fishing.

 kayak


  • saméméhna:
  • Teras: