10 'Nangtung Ngawelah Taya inflatable SUP Board di LLDPE

Katerangan pondok:

Plastik awét sareng seueur pilihan warna dina harga pabrik

Modél No: EKSUP30000
Rubak: 0,81 méter
Panjangna: 3,0 méter
Jangkungna: 0,15 méter
Beurat: 18 kg


Rincian produk

FAQ:

Tag produk

Bagian baku:
1 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
1 * Non slip mat
2 * Sisi buleud mawa handles
1 * colokan solokan
Tali bungee dek
1 * SUP ngawelah
Asesoris tambahan: garis suku

Fitur utama tina SUP palastik roto-dijieun nyaéta kakuatan unggulan jeung durability pikeun ngabandingkeun jeung sup inflatable.Éta henteu ngan ukur saé pikeun olahraga tapi ogé pikeun rekreasi.
A dewan sampurna cocog pikeun pamakéan komérsial di rental armada, resorts, tur dipandu sarta program kabugaran.SUP ieu ngagaduhan sagala kauntungan tina SUP, kinerja, stabilitas, sareng daya tahan, tapi ogé dilengkepan ku 10' pulas konci konci anu teu tiasa nahan sababaraha barang anu diperyogikeun para paddlers.
Pad Dek Anti-Slip Berkualitas Tinggi nyayogikeun permukaan anu sampurna sareng caket pikeun ngajaga suku anjeun teu lesot.The softness pamungkas Eva footpad ngaropéa geus nyadiakeun touch kaki hipu. The anti dieunakeun dek Pad nyadiakeun Pakem luar biasa pikeun paddlers.Malah beginners bisa kalayan gampang ngadalikeun dewan tanpa sieun slipping kana caina.

Spésifikasi Bagian baku kaasup dina harga
Modél No.: EKSUP30000 1 * Waterproof 8 inci ngonci hatches kalawan kantong jero
Ukuran: 3.0×0.81×0.15M (10*32″*6″) 2 * Hareup jeung tukang mawa handles
NW: 18kgs (39.68 Ibs) 2 * Sisi buleud mawa handles
Kamampuh: 100kgs (473.8 Ibs) 1 * colokan solokan
20ft: 76pcs 40HQ: 260pcs Tali bungee dek
Alas suku nonslip
1 * SUP ngawelah

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Naon MOQ anjeun (Kuantitas Minimum Order)?
    1pc tapi pikeun istilah EXW wungkul.

    2. Q: naon urutan ditangtoskeun qty?
    Aya résiko karuksakan kayak salila kiriman alatan babagi wadahna jeung barang sejen tur fee tambahan angkutan pikeun kapal ku LCL.

    Janten kiriman FCL mangrupikeun jumlah anu leres: wadahna 20FT atanapi 40HQ pinuh (model campuran).
    Tapi harga kayaks pikeun 40HQ jauh leuwih handap pikeun nutupan fee pikeun tiap pangiriman sabab 40HQ bisa ngamuat leuwih qty.

    Anjeun tiasa nyampur model dina hiji wadah.

    3. Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
    50% TT sateuacanna sareng 50% dina 7 dinten saatos kiriman.

    4. Q: Naon waktos kalungguhan produksi anjeun?
    20 poé pikeun wadahna 20ft, 30 poé pikeun wadahna 40HQ kana resi deposit

    5. Q: Dupi abdi tiasa milih warna béda?
    Leres, kami bakal ngalebetkeun daptar warna pikeun pilihan anjeun sareng qty mnt nyaéta 1pc / warna.

    HGFDHFDHJ

    6. Q: Dupi abdi tiasa nambahkeun logo sorangan?
    Sumuhun, aya 2 rupa métode logo: iteuk-on jeung kapang-di.Logo iteuk-on sayogi ti pasar kami kalayan biaya tambahan sareng MOQ ngan ukur 50pcs.Biasana logo kapang-in transfer grafis disayogikeun ku anjeun tapi urang tiasa ngadamel kayak kalayan biaya gratis.

    SHGFYRT

    7. Q: Sabaraha lembar bisa dimuat dina wadahna:
    20ft tiasa nyocogkeun 76pcs sareng 40HQ 260pcs
    * Angkutan profésional
    Kami tiasa ngamuat kayaks laut sacara profésional pikeun ngajagaan kayaks sareng ngahindarkeun cacad.Samentara éta urang tiasa ngamuat saloba mungkin dina wadahna pikeun ngahemat angkutan barang.